Фахівці Рівненської юстиції консультували громадян у Тараканівській ОТГ (Фото)

28.11.2017 08:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Фахівці Рівненської юстиції консультували громадян у Тараканівській ОТГ Дубенського району. Виїзд провели у п’ятницю, 24 листопада.

Заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Неля Ковальова, начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації ГТУЮ у Рівненській області Олена Міщур та начальник Дубенського бюро правової допомоги Анатолій Андріюк консультували громадян у селі Тараканів Дубенського району.

Мешканців села цікавили питання державної реєстрації права оренди земельної ділянки; порядок і умови розірвання договорів оренди в односторонньому порядку; особливості припинення права власності на об’єкт нерухомого майна у зв’язку з його знищенням, а також державна реєстрація права власності на майно, належного на підставі рішення суду.

З метою популяризації проекту «Я МАЮ ПРАВО!», під час виїзного консультування, фахівці також розповсюдили інформаційні буклети на теми: «Не знаєш, як вирішити спір?», «Не знаєш, як оформити договір оренди землі?», «Повноваження органів місцевого самоврядування щодо оформлення спадкових прав», «Я скористалася онлайн-сервісом і оформила допомогу при народженні дитини просто з дому!», «Забирають бізнес? Відбирають майно?» та інші.

За матеріалами ГУ Управління юстиції у Рівненській області.

 
 
null
Фото ГУ Управління юстиції у Рівненській області

null
Фото ГУ Управління юстиції у Рівненській області
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews