На посаду головного лікаря онкодиспасеру тепер лише один претендент

28.11.2017 15:29   Джерело: Рівне Вечірнє
Опубліковано : Марта Білик

Григорій Максим’як відмовився брати участь у конкурсі на посаду. Відповідну заяву він написав сьогодні, повідомляють на сайт Рівне Вечірнє.

Пан Григорій не пояснив причин, чому відмовляється балотуватися на посаду, зазначають в облраді.  Тому зараз на посаду залишається лише одна кандидатура – завідувача хірургічного відділення онкодиспаснсеру та депутата облради Олександра Ткача.

Вже цієї п’ятниці, 1 грудня, депутати Рівненської обласної ради повинні проголосувати за головного лікаря онкодиспансеру. Це вже втретє обиратимуть головного лікаря онкологічного диспансеру. Попередні два рази не вистачало по кілька депутатських голосів і п. Максим’яку, і п. Ткачу.

Григорій Максим’як не єдиний, хто відмовився цієї сесії від балотування на керівні посади у комунальні заклади облради. Документи забрав також Петро Нагорний, заступник начальника обласного управління молоді та спорту, який претендував на посаду директора «Інваспорту».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне Вечірнє