2 грудня у Рівному відзначатимуть Міжнародний день волонтера

29.11.2017 18:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

2-го грудня 2017 року о 14 годині Інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку» (Рівне, вул. Короленка, 6) відзначатиме Міжнародний день волонтера.

«Жива волонтерська бібліотека» - захід, що пропонується громаді міста, покликаний для близького знайомства з добровольцями, які свій вільний час витрачають на благо суспільства, віддаючи енергію різним акціям, щоб захистити свою країну, підтримати знедолених, подолати бідність, поліпшити навколишнє середовище, не очікуючи за це ніякої винагороди.

З 2-го до 5-го грудня з нагоди Міжнародного дня волонтера у різних містах України (у центрах “Вікно в Америку” та в Американському домі у Києві) відбудеться Volunteer Fest: ярмарки, флешмоби, дискусійні клуби, живі бібліотеки, кіновечори та конкурси.

Організатори UN Volunteers, Американський дім (America House Kyiv), GoGlobal за підтримки Ukrainian Volunteer Service, AIESEC та Peace Corps, мають на меті показати, що волонтерство є рушійною силою змін у країні. Волонтерський рух сприяє економічному росту та позитивно впливає на формування громадянського суспільства.

На захід запрошують усіх добровольців, що працюють на теренах волонтерського руху в нашому місті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews