На Рівненщині обрали найкращі гуртожитки (Фото)

30.11.2017 08:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині щороку традиційно відбувається огляд гуртожитків, після чого визначаються переможці у трьох категоріях – кращий гуртожиток університету, коледжу та професійно-технічного навчального закладу.

Цьогоріч обрали дев’ять найкращих гуртожитків у всіх номінаціях. Детальніше про критерії оцінювання розповіла головний спеціаліст управління освіти і науки Рівненської області Мая Андрєєва. З її слів, що враховувалися умови проживання студентів у гуртожитках, місця загального користування, документація по охороні праці, протипожежної та техногенної безпеки.

За результатами огляду найкращим гуртожитком університету став гуртожиток №5 Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП), коледжу – гуртожиток Дубенського коледжу культури і мистецтв РДГУ та професійно-технічного навчального закладу – гуртожиток ДПТНЗ «Сарненського професійного аграрного ліцею».

Також нагородили і тих, хто посів другі та треті місця. Гуртожиток №7 Рівненського державного гуманітарного університету зайняв друге місце серед університетів; коледжів – гуртожиток №2 Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП; професійно-технічних закладів – Квасилівський професійний ліцей.

Третім у номінації університетів став – гуртожиток №10 Національного університету «Острозька академія» , коледжів – Рівненський автотранспортний коледж НУВГП, професійно-технічних закладів – гуртожиток Вищого професійного училища №29 смт. Володимирець.

Переможців нагородили кубками та цінними подарунками.

За матеріалами http://ritm.tv 

null
Фото http://ritm.tv

 

null
Фото http://ritm.tv

 

null
Фото http://ritm.tv

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews