Юліана Медічі

Юліана Медічі

журналіст, кореспондент, оглядач, RvNews

ЛНР, ДНР, Поліська республіка: Бурштинову мафію на Рівненщині контролюють російські спецслужби

30.11.2017 12:07   Джерело: RvNews
Автор : Юліана Медічі

Стала відома уся правда про бурштинову мафію та бурштинову лихоманку. Цей нелегальний промисел організував біглий Президент Віктор Янукович. Про це йдеться у телепрограмі "Секретний фронт".

В липні 2011 року з Майдану Незалежності стартували Міжнародні автоперегони. Близько 200 позашляховиків мали здолати шлях у 1200 кілометрів, що пролягав через неприступні поліські болота. Телеканали упродовж тижня висвітлювали пригоди поза шляховика, за кермом якого перебував син тодішнього Президента Віктор Янукович молодший. Експерти стверджують, що сім’я Януковичів скористалася цими перегонами, аби організувати на Поліссі грандіозну схему нелегального видобутку бурштину

- Під виглядом трофі-рейдів будувалися майданчики, звідки формувалися певні канали, напрямки для збуту каменю, - розповів депутат Житомирської облради Олександр Ніколайчук.

За оцінками фахівців, у цьому промислі задіяний кожен 6-ий мешканець Рівненщини. Більше того, контролюють бурштинову мафію представники російських спецслужб, які таємно пропагують серед копачів ідею створення Поліської республіки.

- По великому рахунку, яка різниця між ЛНР, ДНР і бурштиновими районами? Де-факто, жодної. І там і там влада належить неукраїнській державі, - каже спіробітник зовнішньої розвідки КДБ (1982 - 1991 рр.) Олександр Зеленько.

Навіщо бурштинова мафія перетворює українців на коней? Та хто насправді контролює кримінальну бурштинову республіку?

Продовження дивіться самі:

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews