На Березнівщині скаржаться на стихійне сміттєзвалище «родом» зі Львівщини

02.12.2017 20:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Мешканці Березнівщини звернулися до екологічної комісії Рівненської обласної ради зі скаргою на незаконне звалище сміття. Про це обласним чиновникам та депутатам повідомила голова Кам’янської сільської ради Світлана Парфенюк, пише «Північ-інфо».

Сільська голова розповіла, що у ніч з 22 на 23 листопада на території одного із непрацюючих промислових підприємств Березнівського району виявлено несанкціоноване звалище твердих побутових відходів. Припускають, що сміття «родом» зі Львівщини, йдеться на сайті Рівненської обласної ради.

«Нині маємо близько десяти випадків незаконного вивозу сміття на територію нашої області. Свого часу, ми запрошували на засідання комісії і представників міської ради Львова, однак тоді нас проігнорували. Очевидно, що у цій ситуації повинні для початку розібратися правоохоронні, до котрих ми звернемося з цього приводу»,  – зазначив голова комісії Володимир Валяка.

Проблеми з відходами є і в Костополі - там через завали сміття, які створюють самі місцеві жителі, не завжди може проїхати снігоочисна техніка, скаржаться у міській раді.

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews