Сина відомого стронгмена Вірастюка збили прямо на пішохідному переході (Фото, відео)

03.12.2017 15:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

2 грудня у столиці на перехресті вулиць Івана Кудрі і бульвару Лесі Українки 14-річний син силача Василя Вірастюка Адам потрапив у аварію - його збив автомобіль, коли хлопець переходив дорогу на зелене світло.

Про це спортсмен повідомив у Facebook і опублікував запис із відеореєстратора.

На віднозаписі видно, як автівка збиває хлопця і проїжджає навіть не зупинившись. Наразі винуватця аварії і модель його автомобіля намагаються знайти, проте, як написав на  Вірастюк, біля перехрестя не виявилося інших камер спостереження, а з єдиного відеозапису незрозуміло, яка саме це була автівка. 

«Адам рухався з вулиці Івана Кудрі, переходив світлофор, що на бул. Лесі Українки, на зелений знак для пішоходів. У цей момент автомобіль сірого кольору, попередньо TOYOTA COROLLA, не пропустивши Адама, збив його. Зупинився на 2-3 секунди і втік», - пише Вірастюк.

Після аварії Адам частково втратив пам'ять - його оглянув нейрохірург, провели обстеження, зробили МРТ.

Василь Вірастюк звернувся до киян, які були в той момент на місці події. 
«Велике прохання: якщо випадково, хтось був на Лесі Українки пішоходом і бачив цю НС, або їхав в автомобілі і зафіксував втечу цього ****а, надайте інформацію мені, щоб я міг потримати за горло цього ******* », - написав Вірастюк.
Нагадаємо, останнім часом у Рівному також почастішали випадки наїздів на громадян навіть на пішохідних переходах. Натомість, патрульна поліція нагадує про погану видимість та закликає усіх бути обережними.
 
За матеріалами http://www.umoloda.kiev.ua 
 
null
Фото www.umoloda.kiev.ua  
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews