Рівненські рятувальники ДСНС відбуксирували дванадцять вантажівок на міжнародній трасі «Київ-Чоп» (Фото)

03.12.2017 20:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Третього грудня підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області надавали допомогу водіям транспортних засобів, що опинилися у сніговій пастці через негоду. 

Зокрема, внаслідок ускладнених погодніх умов утворився кілометровий затор з вантажних автомобілів на трасі міжнародного значення «Київ-Чоп» поблизу села Крилів Дубенського району. На допомогу водіям була направлена спецтехніка та особовий склад рятувальників 4-го державного пожежно-рятувального загону.

Бійці ДСНС оперативно відбуксирували 12 вантажних автомобілів та максимально швидко відновили рух на трасі. Для надання допомоги було залучено дві одиниці техніки ДСНС та 8 чоловік особового складу рятувальників.

Нині ситуація в області повністю контрольована. Рятувальники постійно моніторять ситуацію на усіх трасах обласного, державного та міжнародного значення, шляхом об’їзду їх мобільними групами співробітників Головного управління ДСНС України у Рівненській області. 

Працівники ДСНС Рівненщини звертаються до вантажоперевізників та водіїв легкових авто, з ускладненням погодніх умов по можливості не вирушайте за межі населених пунктів та не планувати поїздок на далекі відстані.

За матеріалами ГУ ДСНС України в Рівненській області.

null
Фото  ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
Фото  ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
Фото  ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
Фото  ГУ ДСНС України в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews