За добу рівненські рятувальники витягнули із снігових заметів 17 автомобілів у 5 населених пунктах області

04.12.2017 09:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Через ускладненні погодні умови впродовж минулої доби підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області п’ять разів виїжджали, аби допомоги водіям транспортних засобів, що опинилися у снігових пастках.

3 грудня о 16:40 в місті Дубно рятувальники буксирували на проїжджу частину дороги мікроавтобуса «Еталон». О 18:35 на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Крилів Дубенського району рятувальники звільняли проїжджу частину дороги від кілометрового затору та відбуксирували 12 вантажних автомобілів. О 20:30 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу с. Брищі, Млинівського району надавали допомогу з буксирування на проїжджу частину дороги двох вантажних автомобілів. О  22:40 на автодорозі Рівне-Луцьк, поблизу с. Карпилівка, Рівненського району, буксирували на проїжджу частину дороги одного вантажного автомобіля. О 23:15 в м. Рівне, поблизу авторинку на вул. Млинівська, рятувальники надавали допомогу з буксирування на проїжджу частину дороги вантажного мікроавтобуса.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews