У Рівному біля пам’ятника Марії Несвицькій розмістять МАФ для консультацій

06.12.2017 00:05   Джерело: Радіо Трек
Опубліковано : Марта Білик

Поблизу пам’ятника Марії Несвицькій у Рівному скоро встановлять туристично-інформаційний центр у вигляді кіоска. На нього виділили вже 150 тис. грн. Про це пишуть на сайті Радіо Трек.

Як повідомив  начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко журналістам Радіо Трек, нині мають придбати основу під центр – металоконструкцію зі склом. наповнюватимуть її в наступному році. Тоді ж центр і запустять.

«Зараз просто поставимо, щоб використати кошти, які нам виділені, і щоб Рівне не випадало з канви туристичної області», - зазначив Тарас Максименко.

За словами Тараса Максименка, щоб виготовити малу архітектурну форму туристично-інформаційного центру, вони вивчали, як виглядають такі центри за кордоном.

«Це має бути такий нормальний добротний МАФ, де зручно отримати консультацію, допомогу для туриста. Це велика ознакувальна буква «І» має бути. Це має бути прозоре зі скла все, таке, щоб і його з дороги було видно, і з пішохідки. Тобто це має бути, як за кордоном», - зазначив начальник міського управління культури і туризму.

Інформаційно-туристичний центр буде створено в межах концепції розвитку туризму у місті загалом. І він стане продовженням проекту громадського бюджету «Від мамонтів до Рівного», в межах якого буде встановлено вказівники, таблички на кожній історичній будівлі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Радіо Трек