СБУ повідомила подробиці затримання на хабарі посадовця архітектурно-будівельної інспекції (Фото)

07.12.2017 13:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою викрили у Рівному на хабарі одного з посадовців Державної архітектурно-будівельної інспекції.

null

Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав десять тисяч гривень у місцевого мешканця за не притягнення його до адміністративної відповідальності за виконання будівельних робіт у приватному домоволодінні без дозвільних документів. Зловмисник також «пропонував» посприяти у виготовленні необхідної проектної документації для будинку.

Оперативники спецслужби задокументували отримання інспектором першої частини хабара у розмірі чотирьох тисяч гривень.

null
Фото: УСБУ в Рівненській області

Співробітники СБ України затримали посадовця в обласному центрі під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі шість тисяч гривень.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України. Вирішується питання оголошення йому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

За матеріалами прес-групи УСБУ в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews