Жива чи штучна: яка ялинка повинна стояти в центрі Рівного на зимові свята? (Відео)

08.12.2017 17:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На офіційному сайті Рівненської міської ради з'явилася нова петиція. Вона стосується пропозиції відмовитися від встановлення живої ялинки на головній площі міста на різдвяно-новорічні свята. Натомість придбати один раз штучну. Авто петиції  Микола Павлунь. Про це повідомляють на сайті В кулуарах.

«Щороку влада міста виділяє близько ста тисяч гривень на вирубку та облаштування новорічної ялинки на Майдані Незалежності.

Натомість пропоную перейняти  економічно вигіднішу, більш екологічну та красивішу альтернативу у сусідніх міст. А саме, замінити живу ялинку – штучною, з можливістю її щорічного використання, що в рази зменшить витрати з міського бюджету та втихомирить незадоволення серед еко-спільнот, мешканців і гостей міста», – йдеться у тексті петиції.

Мер офіційно її розгляне лише після того, як петиція назбирає за півтора місяця три сотні голосів. Проголосувати за петицію можна за посиланням.

До вашої уваги бліц-опитування серед рівнян від журналістів телеканалу "Рівне-1" про те, яка ж ялинка повинна прикрашати центр міста на зимові свята.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews