На Рівненщині новостворена ОТГ виявила бажання бути публічною та прозорою

08.12.2017 17:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Почав працювати сайт Демидівської ОТГ. Про це повідомляє сайт Голосно з посиланням на проект ПУЛЬС  USAID Рівненського РВ Асоціації міст України.

До Демидівської громади увійшли села Демидівського та Радивилівського районів на Рівненщині. Виборів очікували майже два роки. У жовтні там нарешті відбулися перші вибори голови та депутатів громади.

Аби робота новообраної ради публічна і прозора вирішили створити сайт Демидівської ОТГ. Про це на своїй сторінці у соцмережах повідомляє депутат громади Сергій Щербатюк.

«Не пройшло і тижня від ухвалення відповідного рішення, як у нашої громади з'явився свій офіційний веб-сайт. Знаково, що це відбулось саме у День місцевого самоврядування. Відсьогодні у Демидівської громади є надійний канал зв'язку з жителями сіл, люди зможуть отримати важливу інформацію, а влада зможе комунікувати зі значно більшою аудиторією», — написав Сергій Щербатюк.

На сайті вже є картка громади, інформація про голову та депутатів. Щоправда певні рубрики ще не заповнені. Ознайомитися із сайтом можна за посиланням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews