Суд виніс вирок чоловіку, який закопав свою матір ще живою

10.12.2017 12:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Суд виніс вирок чоловіку, який ледь не вбив свою матір. Він побив її сокирою та лопатою, а потім напівживою закопав за вбиральнею. Нагадаємо, все сталося у квітні цього року у селищі Володимирець. 

Місцева жителька та її сорокарічний син часто випивали і сварилися. Так сталося і того дня. Мати почала дорікати сину через ремонт паркану. Він розлютився і почав бити її сокирою. Жінка впала, але коли підвелася, син почав бити її ще й лопатою.

null
Фото ВК поліції в області

Напівживу матір син вирішив закопати. Однак, її, прикидану землею, побачила сусідка і викликала швидку та поліцію.

На місце приїхали поліцейські та медики. Напівживу жінку витягнули із ями. У неї були числені травми. Лікарі змогли врятувати їй життя.

null
Фото ВК поліції в області

Сина жінки одразу ж затримали та помістили у СІЗО. Цього тижня Володимирецький районний суд завершив розгляд цієї справи. Обвинувачений вину визнав частково і пояснив, що того дня був дуже п'яний і йому вважалися «чортики», які бігали по хаті. Тож сокирою він бив не матір, а їх.

Жінка в результаті отриманих травм не може розмовляти і надала пояснення суду письмово. Вона вказала, що рішення за судом і не просила зменшити чи збільшити розмір покарання синові.

Суд визнав чоловіка винним у замаху на умисне вбивство і призначив покарання - дев'ять з половиною років за ґратами. Також він повинен сплатити матері майже 20 тисяч гривень витрат на лікування та 70 тисяч - моральної шкоди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews