У Сарнах водій їздив на несправному автомобілі (Фото)

10.12.2017 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У Сарнах по вул. Бєлгородській цієї екіпаж патрульних зупинив автомобіль марки Mersedes, у якого не горіла ліва фара в режимі ближнього світла. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

Під час спілкування з водієм працівники патрульної поліції помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. На пропозицію пройти освідування водій почав поводити себе зухвало: намагався втекти у під'їзд будинку, не пред'являв на вимогу працівників поліції документи та почав скаржитись, що йому зле.

null
 Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного у Фейсбук

Правоохоронці викликали швидку, надали йому допомогу.

На порушника інспектори склали відповідні адмінматеріали за ст.130 КУпАП (відмова від проходження тесту на стан алкогольного сп'яніння), ч.1 ст.126 КУпАП (не пред'явлення для перевірки документів під час керування транспортним засобом) та за ч.1 ст.121 КУпАП (керування транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів в темну пору доби).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews