На Рівненщині в снігові замети потрапив автобус з церковним хором

11.12.2017 11:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

10 грудня о 21:40 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101»  надійшло повідомлення про те, що на міжнародній автодорозі Київ-Чоп поблизу села Тараканів Дубенського району в снігові замети потрапив автобус "Неоплан" в якому знаходиться 27 пасажирів церковного хору з Чернівецької області.

 Прибувши на місце виклику рятувальники з’ясували, що церковний хор повертався з виступу, який проходив у місті Луцьк Волинської області. Водій через ожеледицю на автодорозі пропустив поворот та заїхав у сніжне поле з, якого самотужки виїхати не зміг та звернувся по допомогу.  За допомогою спец техніки бійці ДСНС витягнули автобус на проїзджу частину дороги. Після чого автобус попрямував у вказаному напрямку. Ніхто з учасників хору не постраждав.

Рятувальники закликають громадян без необхідності не виїжджати за межі міста. Та нагадують учасникам дорожнього руху про необхідність бути максимально уважними на дорозі. - 

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews