Селище на Рівненщині втратило 200 тисяч грн. через «технічні проблеми»

11.12.2017 19:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На невизначений термін переноситься початок робіт, пов’язаних із захистом від підтоплення і затоплення поверхневими та зливовими водами території Квасилова. Річ у тім, що Квасилівська селищна рада так і не зуміла використати субвенцію з державного бюджету в розмірі мільйон 200 тисяч гривень, виділену на здійснення відповідних заходів.

Кошти, які селище свого часу отримало за сприяння депутата Верховної ради Юрія Вознюка, повернули до Києва, оскільки проект на виконання робіт з вирішення проблеми підтоплення не пройшов експертизу.

Як зазначив під час сесії селищний голова Квасилова Степан Горбатюк, вирішення цього питання відкладається, оскільки існують проблеми технічного характеру:

– Враховуючи те, що в проект не були внесені зміни, він не пройшов експертизу. В технічному обґрунтуванні потрібно розбити масив на частини. Питання в роботі, тож, щоб гроші не зникли, їх у нас відняли. Сподіваюся, що навесні наступного року експертизу таки пройдемо.

Джерело: Інший Квасилів


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews