В Здолбунові пройде «Відкритий Університет»

12.12.2017 21:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Активісти Національного Корпусу Здолбунів оголосили про старт нового проекту. Уже 16 грудня на присутніх «Відкритого університету» чекають лекції молодих та успішних особистостей Рівненщини.

«Відкритий університет» – це нова форма діалогу успішних й талановитих людей з молоддю. Лектори поділяться історіями свого життя, ознайомлять з особливостями професії та доведуть, що в Україні також можна стати успішними.

Цієї суботи перед слухачами виступлять: Сергій Кондрачук, голова Здолбунівської районної державної адміністрації, у минулому журналіст; Сергій Мерчук, керівник поліції у м. Рівне, учасник Революції Гідності, боєць «АЗОВу»; Ірина Михалевич, журналіст, радник голови Рівненської ОДА.

Заняття «Відкритого університету» розпочнуться у суботу, 16 грудня, о 12.00 у приміщенні Здолбунівського районного центру творчості дітей та юнацтва, що за адресою: м. Здолбунів, вул. Шкільна, 1.

За детальнішою інформацією звертатися за тел. (068)0225725 (Дмитро Сирота).

null
Фото з групи Національного Корпусу в Фейсбук

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews