Держслужбовець з Березного недосконалість електронного декларування довела в суді

13.12.2017 12:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Державний службовець із Березнівщини оскаржила вирок районного суду у Апеляційному суді Рівненської області. Суд довів, що причиною невчасного подання жінкою електронної декларації став збій в роботі системи, пише Північ-інфо.

Ще у жовтні цього року Березнівський районний суд визнав держслужбовицю винною у невчасному поданні електронної декларації. Вона повинна була сплатити 850 гривень штрафу.

Як повідомляє сайт «Судова влада України», цю постанову Тетяна М., держслужбовець із 32-річним стажем, оскаржила в обласному Апеляційному суді.

Суд задовільнив апеляційну скаргу на основі наданих доказів відсутності змісту правопорушення. Посадовець не змогла вчасно ввести дані до форми подання декларації з причин, які від неї не залежали. Жінка надала суду скріншоти екрану комп’ютера, з яких видно, що у момент подання декларації відмовила система і не зчитувався персональний ключ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews