У Рівному Далія Сімен презентувала інтригуючий роман «Medium well» (Фото)

17.12.2017 13:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

16 грудня українська письменниця Далія Сімен (Юлія Семенова) презентувала рівнянам інтригуючий роман «Medium well». На присутніх чекали теплі розмови, одкровення та розповідь авторки про свою дебютну книгу.

Юлія Семенова – письменниця, науковець, журналістка та прес-секретар Рівненської організації Національної спілки письменників України. Попри публікації у різних альманахах та численну публіцистику, «Medium Well» – перша особиста книга авторки.

Роман «Medium well» складається з трьох майже кінематографічних історій про кохання і дружбу на різних етапах життєвого шляху. Одні читачі називають твір жіночою прозою, інші - навпаки, дивуються не жіночому тексту та цікавому психологічному погляду письменниці.

Захід відвідали друзі, колеги та шанувальники творчості Юлії Семенової. Мама письменниці Олена Хлапук та брат Максим Хлапук щиро раділи разом з Юлею як свідки народження роману. Голова НСПУ у Рівненській області Ірина Баковецька побажала авторці нових книг та успішної реалізації ідей, адже, зі слів Ірини, після перших таких «пологів» часто слідує неминуче продовження. 

Втім, драматизм твору зможе оцінити читач, опинившись наодинці із книгою.

Фото: Олександр Шахманцір

null
 
 
 
 
 
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews