Рівне хочуть зробити «Молодіжною столицею України»

17.12.2017 14:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Молодіжною столицею України Рівне може стати, якщо переможе у конкурсі «Молодіжна столиця України-2018». У Рівному конкурс презентують у вівторок, 19 грудня. Захід розпочнеться о 14:00 у приміщенні «Простір» (НУВГП) за адресою вулиця Соборна, 11.

Основною метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Координатор конкурсу у Рівному, Оксенюк Роман розповів про очікування від проекту:

  • Публічне обговорення участі в конкурсі повинне не лише закінчитися тим, що Рівне подасть заявку на участь в конкурсі, а й стати початком нової, більш якісної співпраці між молоддю міста та місцевою владою. Сподіваюся, що створена робоча група під час презентації, зможе не лише сформувати та подати якісну заявку на участь в конкурсі, а й буде робити усе, щоб всі заплановані заходи на покращення життя молоді були втілені впродовж наступного року.

Окрім презентації конкурсу на заході заплановане створення робочої групи, яка оформить заявку для участі в конкурсі від нашого міста.

На захід запрошений міський голова Рівного Володимир Хомко, начальник управління молоді та спорті Рівненської міської ради Сергій Шевчук, заступник міського голови з питань освіти культури та спорту - Галина Кульчинська.

На захід також запрошуються лідери молодіжних громадських організацій, представники формальних та неформальних громадських об'єднань, представники студентського та учнівського самоврядування .

Також публічне обговорення відвідає представник наглядової ради конкурсу “Молодіжна столиця України - 2018” Марина Хромих.

Довідка: Національний конкурс “Молодіжна столиця України - 2018”.Ініціаторами конкурсу є Міністерство молоді та спорту України, Український Інститут Міжнародної Політики та Національна молодіжна рада України.Починаючи з 2017 року, цей конкурс проводитиметься в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.

Роман Оксенюк 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews