Рівняни бігали задля доброї справи (Фото)

17.12.2017 22:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

17 грудня у Рівному відбувся ІІ-ий Благодійний забіг до Дня Святого Миколая. Його мета - зібрати кошти на лікування Софії Кваснюк, 3-річної мешканки Здолбунівського району, яка потребує пересадки кісткового мозку.

Не зважаючи на дощову прохолодну погоду забіг відбувся. О 9:00 год поблизу готелю «Мир» розпочалася реєстрація.  Сам забіг проходив проспектом Миру та на вул. Набережній, вул. Кавказькій, вул. Міцкевича, зі стартом і фінішом в районі готелю «Мир». 

Всі кошти, отриманні від реєстрації, орагіназтори обіцяють спрямувати на благодійну допомогу. А це 20 тисяч 100 гривень. Всі учасники отримали стартові пакети RIVNE ST. MYKOLAS RUN 2017 та сині шапочками.

Учасників забігу розважала наймолодша діджейка України рівнянка Юліана Попович, відома під псевдонімом DJ CrystalGirl. Дівчинка зіграла для учасників та гостей Благодійного забігу «Rivne StMykolas Run 2017» різдвяний музичний сет.

Усіх перможців забігу нагородили.

Фото: Тарас Максименко, Сергій Татаренко

За матеріалами http://ritm.tv 

null
Фото: С. Татаренко

 

null
Фото: Т. Максименко

 

null
Фото: С. Татаренко

 

null
Фото: С. Татаренко

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews