На Рівненщині закликають стати донорами крові

18.12.2017 21:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На Рівненщині стартував проект "Одна кров".

"Одна кров" - донорський проект Національного Корпусу Рівненщина для надання подальшої допомоги постраждалим, яким необхідна донорська кров.

Участь в ньому вже взяли активісти Національного Корпусу Здолбунів. Вони у п'ятницю, 15 грудня, здавали кров для онкохворих діток. «Приємно усвідомлювати, що частина твоєї крові може подарувати комусь можливість. Можливість продовжувати боротьбу за життя. Робіть добрі справи – це не важко і надзвичайно приємно. Особисто від себе дякую хлопцям, що долучилися», - коментує координатор акції Володимир Лавренчук.

null
 Фото Національного Корпусу Здолбунів у Фейсбук

ЯК ВИ МОЖЕТЕ ДОПОМОГТИ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ?

1. Бути донором.

Повідомте нас про своє бажання бути донором, відправивши повідомлення Вікторії Улинець (Рівне), Вові Лавренчуку (Здолбунів) або зв’язавшись за номером телефону, що вказвні нижче Всі люди, які виявлять бажання допомогти, будуть об’єднані у базу даних для подальшої допомоги хворим.
Ми зможемо відповісти на будь-які питання, які вас зацікавлять. Особисті дані не розголошуються.

2. Знайти донорів.

Ви маєте можливість, за необхідністю, звертатися за допомогою у пошуку донорської крові до нас.

Контактні номери телефону: Рівне +380 (97) 318 92 94 +380 (67) 831 97 61 Здолбунів +380 (67) 315 43 97.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews