На Рівненщині міністр Геннадій Зубко вселяв людям надію

Освітній простір в українських школах, сучасні ЦНАПи, центри безпеки, медичні амбулаторії та дитячі сімейні будинки

22.12.2017 08:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

5 проектів для добробуту людей презентував на Рівненщині Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

 Саме ці інфраструктурні проекти мають бути пріоритетними для кожної області у 2018 році. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко  на Рівненщині. 

А під час наради в Рівненській ОДА міністр разом зі своїм заступником Левом Парцхаладзе презентували для представників влади та громадськості типові проекти, розроблені Мінрегіонбудом. Вони дадуть можливість громадам зекономити на виготовленні проектно-кошторисної документації. Саме ці проекти першочергово фінансуватимуть за рахунок Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) у 2018 році.

null
Фото РОДА

«Це базові інфраструктурні проекти, з яких починається добробут людей. Реалізувавши їх, ми зробимо найголовніше – відродимо українське село», — додав Геннадій Зубко.

За  матеріалом прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews