Подробиці ДТП в селі Панталія: травмованих пасажирів витягували рятувальники (Фото, відео)

22.12.2017 15:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вчора, 21 грудня, на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Панталія сталася трагічна ДТП за участю легкового автомобіля «Таврія» та автобуса «Еталон».

На місце ДТП було негайно направлено чергове відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно у кількості 5-ти чоловік на пожежному автомобілі.

null
Фото: ГУ ДСНС в Рівненській області

По прибуттю працівники ДСНС з’ясували, що внаслідок ДТП в деформованому автомобілі «Таврія» затиснуло загиблого водія та травмовану пасажирку. Неподалік знаходився понівечений автобус «Еталон», в якому людей вже не було.

null
Фото: ГУ ДСНС в Рівненській області

Щоб звільнити травмовану  пасажирку та загиблого водія з понівеченого автомобіля «Таврія» рятувальники застосували аварійно-рятувальне обладнання, холматро.

null
Фото: ГУ ДСНС в Рівненській області

Обережно деблокувавши пасажирку, працівники ДСНС передали її працівникам швидкої медичної допомоги, травмовану було доставлено в Дубенську центральну районну лікарню.

Впродовж рятувальної операції співробітники поліції організували безпечний проїзд автотранспорту даною ділянкою дороги.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews