У Рівному презентували конкурс "Молодіжна столиця України"

23.12.2017 13:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

 У Рівному в приміщенні “"Open office" (НУВГП) відбулася презентація конкурсу "Молодіжна столиця України", у якому наше місто  буде брати участь,повідомляє ЧаРівне.

Презентували конкурс член громадської організації “Молодь-Діє” Оксенюк Роман та член наглядової ради конкурсу “Молодіжна столиця України” - Марина Хромих.

У заході взяли участь заступник міського голови - Галина Кульчинська, начальник управління сім`ї молоді та спорту - Сергій Шевчук, начальник відділу в управлінні сім`ї молоді та спорту Надія Терещук, начальник відділу в УПСЗН - Анна Ігнатова, заступник начальника відділу АПБ, Рівненського міського центру зайнятості - Лариса Масталярчук, завідуюча відділом у Рівненському міському палаці дітей та молоді - Руслана Шаркова, член ради коаліції “Ради Реформ Рівного” Віталій Примак та представники студентських парламентів, керівники та учасники громадських організацій, депутати дитячого парламенту.

null
Фото з сайту ЧаРівне

У ході презентації пройшло обговорення заповнення спільної заявки на участь у конкурсі, від представників влади та громадськості. Таким чином громадськість отримає можливість внести свої пропозиції до заповнення заявки на участь у конкурсі, та розповісти про власні заходи, ініціативи які були спрямовані на молодь. Також у заявці на конкурс можна вказати заходи та ініціативи які будуть проводитися у наступному році.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews