У Костополі приймали бюджет з колядками

25.12.2017 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Депутати Костопільської районної ради, що на Рівненщині, прийняли бюджет на наступний рік. Сесія відбулася у присутності 23 депутатів.

Перед початком у сесійній залі виступили учасники фольклорного гурту Костопільського районного будинку культури, щоб підняти настрій обранцям напередодні новорічних свят.

На сесію райради було винесено 11 питань порядку денного. За результатами голосування народні обранці прийняли позитивні рішення із 10 розглянутих питань.

Під час сесійного засідання депутати заслухали звіт голови Костопільської РДА Олександра Середи. Очільник району, зокрема, зазначив, що за підсумками 9 місяців цього року Костопільський район посів 4 місце у рейтингу області по соціально-економічному розвитку та 2 місце в рейтингу області щодо показників по зайнятості – 5 безробітних на одне вільне місце.

Начальник фінуправління райдержадміністрації Ірина Валюченко проінформувала депутатів про внесені зміни до районного бюджету на 2017 рік та про проект районного бюджету на 2018 рік, відмітивши, що прогноз доходів районного бюджету на 2018 рік обраховано в сумі 78066,4 тис.грн., у тому числі сума доходів загального фонду –  75208,8 тис.грн., а спеціального фонду – 2857,6  тис.грн.  Основним джерелом надходжень загального фонду є податок та збір на доходи фізичних осіб, що становить 99,4% від прогнозного показника власних доходів загального фонду 2018 року.

В результаті після тривалого обговорення районний бюджет на 2018 рік костопільські депутати прийняли.

За матеріалами http://piwnich.info 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews