Багатодітна сім’я на Рівненщині нарешті отримала автівку, яку очікувала понад п’ять років

25.12.2017 22:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Автомобіль «Мерседес Спринтер» нещодавно отримала багатодітна родина Мельників з села Новосілки, що на Здолбунівщині. У сім’ї, окрім трьох рідних, нині виховують восьмеро прийомних дітей. Тож автомобіль цій дружній родині дуже потрібен.

Авто не новеньке - має двадцятирічний «стаж», проте служить справно. Нині його вже використовують для підвозу дітей ближче до місця навчання.

- Діти навчаються у Копитківській ЗОШ І-ІІІ ст. Тому підвозимо їх до Мар’янівки, звідки вони автобусом доїжджають до самої школи, - розповідає Світлана Степанівна Мельник, багатодітна мама та «за сумісництвом» - голова Новосілківської сільської ради.

Мельники очікували на автівку п’ять років. Та отримати її вдалося тільки після того, як пані Світлана звернулася безпосередньо до радника міністра юстиції України Анд­рія Помазанова, котрий у серпні цього року саме перебував з візитом на Здолбунівщині. На початку грудня Світлані Степанівні у Києві вручили ключі від довгоочікуваного автомобіля.

Ірина САМЧУК,

«НОВЕ ЖИТТЯ»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews