Хто хоче, той може: у Рівному вчать писати громадські проекти

26.12.2017 11:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

популярне


У Рівненському будинку вчених пройшли дводенні тренінги з підготовки конкурентних громадських проектів.

У рамках Курсу організаційного зростання відбулися два спарені тренінги «Методологія та практика розробки ефективних громадських проектів» та «Тренінг-практикум з підготовки конкурентних проектів». Про це пише Рівненська ОДА.

null
 Фото РОДА

Так, проекти, які спрямовані на залучення грантових коштів, вчилися писати представники ОТГ, громадських організацій різного спрямування, зокрема, які займаються дітьми з особливими потребами та переміщеними особами, молодіжного, спортивного і екологічного спрямування та інші.

Загалом тренінги відвідало більше людей, аніж розраховували організатори.

Під час навчань присутніх ознайомили із вимогами та правилами до підготовки робіт, їх типи, джерела фінансування, а також як зробити проекти практичними та конкурентноздатними та якісно їх реалізувати.

null
 Фото РОДА

А вже на наступний день учасники на основні отриманої інформації працювали над розробкою проектів до конкретних донорських організацій.

Навчання проводили досвідчені тренери та фахівці з багаторічним досвідом проектної та професійної діяльності.

Організували захід РОГО «Комітет виборців України» спільно з управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської ОДА у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу, та Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Рівненській області на 2017-2021 роки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews