Фінансово-інвестиційна компанія «Фінінтеграл» хоче вкласти гроші в аеропорт (Фото)

27.12.2017 06:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Представники компанії розповіли, що готові вкладати гроші у розвиток Рівненського аеропорту на умовах передачі у концесійне управління об’єкта.

Зокрема, компанія хоче розширити мережу летовища регіональних та міжнародних авіаперевезень, як пасажирських, так і вантажних.

У разі підписання концесійної угоди, вони планують зробити повний аудит роботи летовища та розробити бізнес-план. Проте до програми реанімації летовища планують долучити іноземних інвесторів.

«Нас цікавлять усі позитивні пропозиції, що направлені на стабільну роботу Рівненського аеропорту. Тому, кожна можливість залучення інвестицій до його розвитку в плані пасажирського та транспортного сполучення звичайно є цікавою», - прокоментував заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Разом з тим, Рівненський аеропорт – це комунальна власність громади. Тому концесійна угода, бізнес-план та й в цілому усі пропозиції, що надасть фінкомпанія, детально вивчатимуться та обговорюватимуться із залученням депутатів обласної ради.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото прес-служби РОДА

 

null
Фото прес-служби РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews