До Рівного прибув перший новий тролейбус-електромобіль

27.12.2017 12:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Під самий Новий рік до Рівного прибув перший із замовленої через «Прозоро» партії з шести тролейбусів із «Південмашу» – «Дніпро Т-203» з автономним ходом, повідомляє сайт 7 Днів.

– Тролейбус справді гарний: сучасний, салон для пасажирів і кабіна, як у літаку, – розповідає про нову машину виконувач обов’язків головного інженера КП «Рівнеелектроавтотранс» Богдан Полон. – Низькопідлоговий, зручний, вміщає сотню пасажирів. Шість місць обладнані для інвалідів, причому два з них – для візочників. На літієво-іонних акумуляторах тролейбус може впевнено проїхати понад п'ятнадцять кілометрів.

null
Фото з сайту 7 Днів

Акумулятори встигають зарядитися на ходу від живлення з контактної мережі.У тролейбусному парку на новий «Дніпро» встигли призначити і водія. Так випало, що віддали «блакитну мрію» досвідченому Василю Чернезі у самий день його народження. Василь працює тут з 2005-го, водив усі моделі, що досі були у парку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews