Із 22 новообраних депутатів Малолюбашанської ОТГ одинадцять представники «Батьківщини»

28.12.2017 16:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Про такий результат виборів 24 грудня написав на своїй сторінці у Фенсбук голова РОО ПП «Батьківщина» Микола Кучерук.

null
Фото зі сторінки Фейсбук М. Кучерука

-Ця перемога засвідчила – авторитет «Батьківщини» на Рівненщині стрімко зростає, – пише Микола Кучерук. – Воно й не дивно. Ми завжди захищаємо інтереси простих людей. І це дає свої плоди. 
В той же час пропрезидентська «Солідарність» отримала лише 3 мандати. І не допоміг їм ані тиск, ані залякування, ані адмінресурс. Прийшов час нинішній владі замислитися, чи в тому напрямку вона рухається. Чи, можливо, варто нарешті повернутися обличчям до народу. Бо вже дійшли до краю. Будь-яке рішення на користь звичайних людей вони називають популізмом. Але ж люди не сліпі. І вибори це засвідчили. Мені однаково, як ви називаєте пропозиції «Батьківщини». Головне, аби вони були на користь жителів нашого краю.
Я переконаний, що наша команда в Малолюбашанській ОТГ на чолі з головою Віктором Талащуком виправдає довіру своїх виборців. Тому що від такого вибору виграла громада.

null
Фото зі сторінки Фейсбук М. Кучерука

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews