У Рівному розглядали справу за обвинуваченням Тетяни Літвінової у вбивстві перукаря Сергія Літвінова

28.12.2017 23:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Сьогодні, 28 грудня, знову розглядали справу за обвинуваченням Тетяни Літвінової у вбивстві перукаря Сергія Літвінова. Засідання було призначено на одинадцяту, хоча розпочалося лише о пів на першу. Адвокат потерпілих Цуняк не з’явився. У справі сталася заміна прокурора у зв’язку зі службовим відрядженням, повідомляє ЧаРівне.

У суді конвоїр повідомив, що у Літвінової погіршився стан здоров’я, тому вона не змогла прийти. Минулого засідання її також не було.

- Я з нею спілкувалася останні два дні. Її стан погіршився, - додала адвокат обвинуваченої Тетяна Барашивець. 

- Враховуючи заяву Тетяни Літвінової, вважаю за необхідне розглянути питання про продовження строку тримання під вартою, - зазначила прокурор Євгенія Купрун.

- Літвінова не заперечує проти продовження строку тримання під вартою, - сказала захисниця обвинуваченої.

Останній термін тримання під вартою був призначений до 5 січня. Тепер обвинувачена має перебувати у СІЗО до 5 березня 2018 року.

Тим часом потерпілі обурюються на неявку обвинуваченої. 

- Як тільки суд, то вона захворіла. Сама вона не могла вбити, - каже мати вбитого Софія Літвінова.

Як зазначив суддя Кухарець, судом буде витребувана інформація щодо стану здоров’я обвинуваченої. Суд просить документального підтвердження того, що Літвінова не може брати участь в судовому засіданні. В іншому випадку буде поставлене питання про розгляд справи дистанційно, тобто через включення відеоконференції.

null
Фото з сайту ЧаРівне

Прокурор просила вирішити питання про відеовключення зараз, але суддя Кухарець заперечив, що треба отримати відповідне підтвердження щодо стану здоров’я Літвінової.

- Складається враження в мене і в потерпілих, що сторона захисту затягує судовий процес, - каже прокурор.

Вона перенесла кесарський розтин. Ми не знаємо, як організм може відреагувати на це втручання. Якщо до позавчорашнього дня вона більш-менш себе нормально почувала, то зараз вона має проблеми зі здоров’ям. Також прошу врахувати те, що в неї немає на кого залишити малолітню дитину, - зазначила адвокат Барашивець. 

Наступне засідання призначили на 4 січня, на 12 годину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews