Сарненські рятувальники отримали новий сучасний бойовий одяг (ФОТО)

05.01.2018 07:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

04 січня голова Сарненської районної ради Руслан Серпенінов в урочистій атмосфері вручив особовому складу рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частиниодинадцять комплектів сучасного бойового одягу вогнеборця. Захід також відвідали голова Сарненської районної державної адміністрації Ярослава Яковчука та міський голова Сарн Світлану Усик, повідомляє  ГУ ДСНС у Рівненській області.

Руслан Серпенінов зазначив: «Бойовий одяг захищатиме життя та здоров’я місцевих рятувальників від небезпеки у будь-якій надзвичайній ситуації». Усі запрошені почесні гості побажали вогнеборцям менше виїздів та надзвичайних ситуацій різного характеру, а також привітали з наступаючими Різдвяними святами.

null
Фото з сайту ГУ ДСНС у Рівненській області

Потому заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук  відзначив грамотами: голову Сарненської районної ради Руслана Серпенінова «За співпрацю з підрозділами обласного управління ДСНС України у Рівненській області та вагомий внесок у справу захисту населення і території Сарненського району від пожеж та надзвичайних ситуацій» також грамотами було нагороджено двох співробітників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини «За високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків» та «За високий професіоналізм, мужність, проявлену під час гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій».

null
Фото з сайту ГУ ДСНС у Рівненській області

Також полковник Ігор Михальчук представив особовому складу рятувальників Сарненського підрозділу нового начальника 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області підполковника служби цивільного захисту Сергія Мосійчука.

null
Фото з сайту ГУ ДСНС у Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews