У Рівному на проблемному перехресті просять встановити світлофора

07.01.2018 21:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Нещодавно на сайті Рівненської міської ради з'явилася петиція, у якій просять встановити світлофор та пішохідний перехід на перехресті вулиць С. Крушельницької та Київської. Автор петиції - Олександр Поліщук.

Автор переконує, що проблемне перехрестя створює щоденні незручності у пересуванні водіїв. натомість наявність світлофора та пішохідного переходу полегшить рух автомобілів.

"Просимо облаштувати світлофором та пішохідним переходом перехрестя вулиць С.Крушельницької та Київська (Соборна), тому що в години пік особливо, а на протязі дня проблематично здійснити поворот на ліво або проїхати перехрестя по прямій з другорядної дороги.

Автомобілі що навпаки, з вулиці Київської повертають ліворуш, не надають перевагу пішоходам по вулиці С. Крушельницької, так як не облаштованій пішоходний перехід", - йдеться у петиції.

Петицію вже підтримали понад 280 людей. Охочі долучитися можуть це зробити ще протягом 20 днів, перейшовши за посиланням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews