Як відомі рівняни колядували і з Різдвом Христовим вітали (Фото, відео)

07.01.2018 23:43   Джерело: krapka.rv.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному відомі посадовці створили цікавий різдвяний вертеп. Начальник юстиції Рівненщини - чортеня, речниця поліції - смерть, екс-заступниця Міхаїла Саакашвілі – пастушок, юрист – Ірода, судмедексперт – лемкиня, а лікар – цар. Пише krapka.rv.ua.

Таким оригінальним різдвяним вертепом відомі рівняни вітають усіх із народженням Ісуса Христа. У храмах та оселях вони колядують, показують театралізоване дійство та бажають господарям усього найкращого на рік прийдешній.

Активістка та екс-заступник голови Одеської ОДА Соломія Бобровська перевтілилася у пастушка, лікар Юрій Поліщук став царем, судмедексперт Тетяна Романцова – лемкинею, юрист “Рівнеенерго” Андрій Піхоцький – Іродом, адміністратор Рівненського МБК Наталія Лозовська – Сарою, прес-секретар архієпископа Рівненського та Острозького Юрій Качан – Мойшею, концертмейстер хореографічного ансамблю “Полісянка” Юрій Янкович – гуцулом-баяністом, Анастасія Наброцька – чортом, підприємець Євгеній Римчук – царем, член Рівненського міськвиконкому Ніна Скиба – ангелом, керівник агенства нерухомості Вадим Гончаров – звіздарем.

Зіркові колядники вже побували в Свято-Покровському соборі Рівного, у римо-католицькій церкві Петра і Павла, а також в гостях у рівнян. Кажуть, люди з позитивом сприймають такі візити. Вони ж колядують і показують рівнянам невеличке театралізоване різдвяне дійство, яким нагадують, що Христос народився і час Славити його!

За матеріалами: https://krapka.rv.ua

Фото: https://krapka.rv.ua

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

Відео: Solomiia Bobrovska


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: krapka.rv.ua