Любитель «Руського миру» вдарив сарненчанку в обличчя за зауваження і облив кавою (Фото)

08.01.2018 06:43   Джерело: tomat.rv.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

У спільноті Сарненщина вільна  Оксана Щетинина написала про жахливий випадок, який стався з нею у перший день 2018 року. За те, що дівчина зробила зауваження, щоб чоловік не паплюжив українців, отримала удар в обличчя.

Зокрема, Оксана Щетинина написала на своїй сторінці у Фейсбук:

«1 січня, приблизно о 7-ій ранку на автозаправці “Олас”, стався кричущий випадок. Любителі “Руського миру” зайшли в приміщення заправки, аби повідомити “бандерлогів” хто вони є (звісно російським матом) і яким чином “бандерлогів” треба винищувати. Присутні кілька разів робили зауваження, на що дівчина відповіла: “Не чіпайте краще, а то завтра він вас всіх перестріляє”. Я зауважила, ще це нахабство з його боку висловлюватись так про українців на території України. У відповідь на це бидло вилилило на мене свою гарячу каву і вдарило в обличчя та спокійно вийшов з приміщення разом зі своєю супутницею.
Фото долучаю і прошу опізнати цих “героїв”, які ненавидять все українське, але тиняються поміж нас!».

Новинам по-рівненськи пані Оксана розповіла, що звернулась у поліцію, утім думає, що результатів це не дасть: 

«Так, у поліцію зверталася, але досі мені з них ніхто не перезвонив. І взагалі сказали в поліції, що йому нічого за це не буде».

За матерілами http://tomat.rv.ua 

null
Фото: http://tomat.rv.ua 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tomat.rv.ua