Рівняни хочуть вільно їздити громадським транспортом і пізно ввечері

08.01.2018 21:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Проблема з громадським транспортом після 22.00 рівнян хвилює давно. Чимало жителів не мають як добратися додому пізно ввечері. Тож вони вирішили ситуацію виправити.

Петицію на сайті Рівненської міської ради з проханням урегулювати рух громадського транспорту після 22.00 у місті розмістив Роман Лукашук.

"Ситуація в Рівному склалась така, що після 22.00 майже не можливо доїхати в спальні райони міста(Північний, Боярка, Тинне) з "центру" міста. Пропоную позбавляти недобросовісних перевізників ліцензій на право провадження громадської діяльності з перевезення пасажирів; тих, кому вигідно випускати на маршрути автобуси тільки тоді, коли є пасажиропотік, щоб скосити побільше грошей. Якщо їм щось не подобається - нехай на їхнє місце приходять ті, хто хоче працювати", йдеться у тексті петиції.

Із 300 необхідних підписів нині підтримали петицію 121 людина. Зробити це можна ще протягом місяця, перейшовши за посиланням.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews