Новий тренер рівненського «Вереса» обирає помічників

09.01.2018 07:44   Джерело: zbirna.com
Опубліковано : Наталія Рівненська

Новий наставник «Вереса» білорус Юрій Свірков збирається 7 січня прибути до Львова, де зараз дислокується рівненська команда. Зі своїми асистентами Юрій Свірков повинен визначитися до вильоту на збір до Туреччини.

Наступного тижня у нього заплановані зустрічі з керівництвом ФК і з тими тренерами, які раніше допомагали тепер уже екс-керманичу «Вереса» Юрію Вірту.

Зі своїми асистентами Юрій Свірков повинен визначитися до вильоту на збір до Туреччини, який заплановано на 17 січня. І, швидше за все, це будуть українські фахівці. Поки ж точно можна сказати, що «Верес» покинув півзахисник Валерій Кучеров.

В Туреччині рівненські футболісти зіграють сім контрольних матчів: 24 січня - з румунським «Газ-Метаном», 4 лютого - з грузинською «Самтредіа». 6 лютого «Вере»с проведе відразу два спаринги - з чеською «Височиною» і словацьким «Слованом», а 11 лютого поміряється силами з динамівцями зі столиці Білорусі - Мінську.

Також зараз йдуть переговори з потенційними суперниками, які дадуть згоду битися з рівнянами 27-го і 30 січня.

За матеріалами: zbirna.com


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zbirna.com