Рівненщина: випив і збив пішохода

09.01.2018 12:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

8 січня ввечері на Березнівщині водій напідпитку збив пішохода. Постраждалою виявилася 47-річна жителька с. Малинськ. Нині за її життя борються лікарі. Про це повідомляє «Крапка».

Як встановила слідчо-оперативна група, у с. Малинськ 27-річний місцевий житель, водій «ВАЗ-211540», рухаючись у напрямку центру населеного пункту, збив жінку-пішохода, яка йшла в попутному напрямку. Постраждалу госпіталізували у реанімаційне відділення Березнівської центральної районної лікарні, де у неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, забій головного мозку. Нині вона у важкому стані.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За результатами медичного освідування водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль у водія вилучили.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews