Стратегію розвитку Рівного розроблятимуть столичні експерти

09.01.2018 23:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Президент Київської школи економіки та заступник голови Глобальної ради з питань України на Всесвітньому Економічному Форумі Павло Шеремета завітав до Рівного.

Фахівець викладає стратегію і лідерство у провідних бізнес-школах багатьох країн Східної Європи та Азії і є позаштатним радником міського голови Львова з питань стратегії розвитку.

Тепер Павло Шеремета долучився до розробки стратегії розвитку Рівного.

«Ця зустріч дала натхнення і розуміння того, що ми рухаємося у правильному напрямку.  Цікаво і плідно поговорили з Павлом Шереметою про те, як правильно зробити Стратегію розвитку Рівного, – говорить заступник мера Рівного Віталій Герман. – Усі ми повинні зрозуміти, що стратегія не передбачає якихось кардинальних змін, все повинно робитися поступово, злагоджено, на результат. Разом ми крок за кроком будуємо сучасне, безпечне та комфортне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян. Рівне починається з тебе!».

За матерілами http://rivne.ogo.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews