Молода родина з Рівненщини отримала на Різдво власне житло (Фото)

10.01.2018 09:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині родина сироти із села Висоцьк, що у Дубровицькому районі, отримала власне житло. Ключі від будинку у селі вручили господарям місцеві чиновники. Пише http://vse.rv.ua

Житло для випускників інтернату купили за кошти державного бюджету. Висоцька об’єднана територіальна громада придбала житловий будинок під соціальне житло, в якому тепер будуть проживати діти-сироти.

«Балансоутримувачем соціального житла буде Висоцька сільська рада об’єднаної територіальної громади, а сироти будуть проживати у будинку на підставі укладеного договору», – розповідають у Дубровицькій РДА.

У цегляному будинку зробили ремонт, купили меблі та постіль, встановили пластикові вікна, підключили комунікації.

А у Костополі, що на Рівненщині під час святкування Різдва Христового у центрі міста наймолодші костопільській багатодітній сім’ї Ільяшенків, які виховують вісьмох дітей, порадували приємним дарунком від благодійників – мікрохвильовою піччю.

За матеріалами http://vse.rv.ua

null
Фото http://vse.rv.ua

 

null
Фото http://vse.rv.ua

 

null
Фото http://vse.rv.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews