У жителя Дубенського району в руках вибухнула петарда

10.01.2018 12:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Увечері сьомого січня на подвір’ї за місцем проживання травмувався 33-річний житель Дубенського району. У руках чоловіка вибухнула петарда.

Медики у нього діагностували міновибухову травму правої кисті, часткову ампутацію одного пальця, переломи інших чотирьох та множинні рвані рани руки. Він досі перебуває у лікарні.

Потерпілий заявив правоохоронцям, що претензій з цього приводу ні до кого не має, адже травмувався з власної необережності: він не встиг викинути петарду до вибуху, тому вона розірвалась у руці.

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Працівники поліції закликають громадян бути обережними при поводженні із піротехнічними виробами. Численні життєві ситуації свідчать, що окрім яскравого феєрверку та святкового настрою вони можуть принести і неприємності. Крім того, остерігайтесь неліцензованої продукції та купуйте піротехніку лише у спеціалізованих торгових об’єктах, як того вимагає законодавство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews