Державна міграційна служба у Рівному повідомляє про зміни в оформленні документів

11.01.2018 16:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

За станом оформлення закордонного паспорта громадяни звикли спостерігати на сайті Державної міграційної служби за допомогою відповідного сервісу: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

Нині відвідувачі сайту можуть побачити зміну у станах оформлення своїх  документів. Це пов`язано з початком планової заміни сертифікатів на  Поліграфкомбінаті «Україна», котрий друкує цінні документи, в тому числі й закордонні паспорти.

Протягом січня відбудеться планове оновлення дати та повторне відправлення міграційною службою всіх даних для персоналізації паспортів до комбінату.

Таким чином,  в онлайн-сервісі «Перевірка стану оформлення паспорта»  зміниться дата відправлення даних на персоналізацію.

Додатково повідомляємо, що у січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів, відповідно від суми оплаченого адміністративного збору.

На сьогоднішній день затримка у видачі закордонних паспортів триває. Тому міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням та порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон і в жодному разі не звертатися до посередників, які обіцятимуть конкретні строки виготовлення паспорта.

Про це повідомила Валентина Іванюк

головний спеціаліст із звязків з громадськість та ЗМІ

УДМС України в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews