У Рівному чоловік погрожуючи медпрацівникам виніс наркотичні таблетки

13.01.2018 13:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Оперативники управління протидії наркозлочинності 11 січня, затримали 38-річного рівнянина та вилучили у нього таблетки з наркотичним вмістом «метадон».

Наркозалежний мешканець обласного центру перебуває на замісній підтримуючій терапії, у рамках якої отримує у медзакладі препарати з наркотичним вмістом, які повинен вживати під наглядом лікарів. Однак 38-річний чоловік під час чергового вживання ліків порушив встановлені правила обігу наркотичних засобів та, погрожуючи медпрацівникам, виніс таблетки метадону за межі закладу і пішов у невідомому напрямку.

«Поліцейські управління протидії наркозлочинності оперативно затримали зловмисника на вулиці Князя Володимира у Рівному та вилучили у нього наркотичний препарат, — повідомив т.в.о начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області Олександр Зеленков. — За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів та порушення встановлених правил їх обігу відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 та частиною 1 статті 320 Кримінального кодексу України».

За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews