БК «Рівне» та «Київ-Баскет» в матчі Вищої ліги визначали найсильнішого в овертаймі

14.01.2018 14:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

БК «Рівне» у столиці в матчі Вищої ліги з командою «Київ-Баскет» визначали найсильнішого в овертаймі, оскільки після четвертої чверті рахунок був 72:72.

Рівняни продемонстрували бажання, повну самовіддачу та волю до перемоги, і це принесло результат! Незважаючи на тиск, як з боку суперників, так і від глядачів,  вони продовжували боротьбу до свистка. Залишившись під час гри без своїх лідерів Назара Кісільчука, Анатолія Дубнюка, Василя Федорчука, яким арбітри щедро роздавали фоли, наші хлопці вистояли. Влучні два штрафних від Дмитра Тимощука, і 72:72 після чотирьох чвертей.

Наприкінці першого овертайму знову нічия, але Сергій Марков за 17 секунд до сирени закинув вирішальний м'яч. Матч закінчився з рахунком 82:80. Найрезультативнішим в складі нашої команди стали Tарас Шанюк – 19 очок, Назар Кісільчук – 16, Сергій Марков – 15.

Сьогодні відбудеться повторна гра цих команд у столиці. Початок о 15:00


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews