Начальника міського управління культури викликають на допит

14.01.2018 16:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Начальника міського управління культури Тараса Масименка викликають на допит через підпал офісу скандального рівненського забудовника "Стоград". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 

"Як ми з вами чули з інтернету, днями одній дуже «порядній та чесній» будівельній фірмі вчергово (третій випадок за останніх півроку, якщо не помиляюсь) спалили офіс. 
Ну будівельні розборки, з ким не буває скажете ви?! Але, ні. Тепер трішки про роботу поліції...
Посадову особу - начальника управління культури і туризму міста викликають на допит по справі підпалу офісного приміщення. 
Перед тим, мене попереджали що посадовці цієї фірми розповсюджують проти мене різні чутки про мої до них претензії. Окрім того, на днях від цих же забудовників були намагання внести до єдиного реєстру інформацію про буцімто вчинення мною злочину (організація мітингу та громадських заворушень на їхньому будівельному майданчику по вул. Толстого, 10). Але тверезий глузд поки перемагає. І цю заяву відхилили - не знайшовши складу злочину. Тепер чергова провокація від забудовника - повязування мене з підпалом...
Це справжнє дно... і поки, шановні поліцейські, звертаюся до вас - не ганьбіться і не будьте смішними - в громади і у мене є набагато більше законних методів, у тому числі суди для захисту своїх прав та свобод. У мене поки все. В понеділок на допит.", - пише Тарас Максименко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews