У Вараші відкрили льодову ковзанку

17.01.2018 09:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

На льодову ковзанку у Вараші вилили п’ять машин технічної води. Каток представляє собою класичну хокейну коробку обладнану дерев’яними бортами та лавами для відвідувачів. У вечірній час передбачене яскраве освітлення території, повідомляє  Північ-інфо.

В цілому для заливки майданчика використано п’ять машин технічної води. Як прокоментував директор спорткомплексу РАЕС Володимир Чудінов, цього року заливати каток було легше аніж у минулому:

«Зроблена влітку бетонна основа майданчика дозволила вже зараз підготувати якісну рівну ковзанку для сімейного відпочинку атомників. Встановлені також нові хокейні ворота, тож поціновувачам цього виду спорту ми пропонуємо долучатися до аматорських матчів та хокейних баталій за першість міста-супутника».

null
Фото з сайту Північ-Інфо



Каток відкритий для усіх і працює вже третю зиму поспіль. Прокат ковзанів на спорткомплексі поки що не передбачений, тож приходити на лід варто із власними. Каток працюватиме щоденно з 9.00-22.00 години, без вихідних. Квитки на відвідування ковзанки можна придбати у касах плавального басейну «Енергетик» або ж Палацу культури ім. Лесі Українки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews