Радикали вимагають скликати позачергову сесію Рівненської обласної ради

20.01.2018 15:44   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

Радикальні депутати вимагають позачергового скликання сесії рівненської обласної ради. Про це 19 cічня повідомив депутат рівненської обласної ради Володимир Ковальчук у себе на стоірнці у Фейсбук.

«Сьогодні у Рівненській обласній раді за ініціативи 23 депутатів зареєстровано офіційне звернення на ім’я голови облради Миколи Драганчука з вимогою скликати позачергову сесію Рівненської обласної ради, призначивши її засідання на 2 лютого 2018 року.

Депутати просять провести у зв’язку з необхідністю невідкладного розгляду двох проектів рішень: «Про дострокове припинення повноважень та звільнення з посади голови Рівненської обласної ради Драганчука Миколи Миколайовича» та «Про обрання голови Рівненської обласної ради сьомого скликання».

До листа додаються двадцять три підписи депутатів – понад третини від складу ради. Адже відповідно до норм законодавства, сесія обласної ради повинна бути скликана, якщо це пропонує не менш ніж одна третина від депутатів від загального складу ради.

За матеріалами http://ritm.tv 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv