Столичні компанії борються за Рівненщину

21.01.2018 11:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На тендер, який оголосили на Рівненщині по закупівлі комп’ютерного обладнання у рамках медичного проекту Світового банку, свої пропозиції подали дві київські компанії. Це фірма «Валтек» та ТОВ «СІ-ЕЛ», пише Північ-інфо.

У переможця торгів планують придбати ноутбуки, принтери, серверне та мережеве обладнання, які потрібні для запуску електронного реєстру «кардіо»-пацієнтів області. 

Пропозиції кандидатів опрацюють десь за місяць часу. І лише після того оголосять переможця тендеру.

«Наразі ми плануємо закупити більше 300 ноутбуків та принтерів для сімейних лікарів, лікарів-кардіологів та лікарів серцево-судинних центрів а також серверне та мережеве обладнання. Це обладнання буде підключене до центру обробки даних. Таким чином вперше в області буде створена єдина система обліку пацієнтів хворих на хвороби систем кровообігу», – пояснює керівник групи впровадження проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок.

Зокрема, проектом передбачається, що до єдиного реєстру пацієнтів хворих на серцево-судинні захворювання будуть підключені сімейні лікарі, лікарі-кардіологи та лікарі серцево-судинних центрів області, а реєстр об’єднає дані про пацієнтів в єдину базу даних.

За матеріалами http://piwnich.info 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews